Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Ervaringen

Regelmatig krijg ik leuke reacties van mijn clienten die ik op deze pagina met u deel.

Wilt u zelf een reactie achterlaten? Stuur mij dan een email dan zal ik uw ervaring hier publiceren.

Mijn kracht terug

Terwijl ik al een heleboel stappen heb gezet en verschillende vormen van therapie had gevolgd, vond ik de Innerlijke reis een enorme eye-opener. Een heerlijke methode om mezelf beter te leren kennen en ik voel me meer in mijn eigen kracht  staan.

Hilde

Rustgevend

Je komt over als een gemotiveerde, bewuste en enthousiaste psycholoog. De Cirkel is een fijne praktijk; rustgevend en warm.

T.A.

Ik kan weer verder

Van tevoren leek de stap naar jou een hele grote voor mij om te zetten. Maar je hebt me erg goed geholpen omdat je iemand tijdens de gesprekken en oefeningen een veilig gevoel kunt geven. Je zegt dat de lichaamsgerichte aanpak een meerwaarde is bovenop praten en dat heb ik ook echt ervaren.

A.B.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren