The Journey

The Journey is een helende reis naar je eigen opgeslagen herinneringen en emoties en wordt gebruikt als een manier om in contact te komen met je levensbron. Iedereen wordt geboren met een onuitputtelijke en onbeschadigde levensenergie. Vaak is het door pijnlijke ervaringen moeilijker om deze te voelen. De helende reis maakt het mogelijk om innerlijke blokkades en spanningen op te lossen. 

Het is een aanpak die geschikt is voor iedereen die is vastgelopen en die openstaat voor een oplossing van binnenuit. Je gaat als het ware via een geleide meditatie op zoek naar welke intense emoties zijn opgeslagen in jezelf, omdat ze eerder nog niet gevoeld of geuit konden worden. Je ruimt daarmee oude pijn of belemmeringen op, door samen te werken met het zelfhelende vermogen van je lichaam. Het resultaat is dat je lichaam en je emoties in staat zijn om vanuit vrijheid te leven.

Om meer te weten te komen over deze werkwijze kun je het boek lezen van Brandon Bays: in het Nederlands heet het De Helende Reis. In het Engels heet het The Journey en is het boek gratis te downloaden op www.thejourney.com.