Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Tarieven & Vergoedingen

De begeleiding binnen De Cirkel wordt gegeven door een Gezondheidszorgpsycholoog die voorheen tevens bekend stond als Eerstelijnspsycholoog.

Sinds 2014 spreken we binnen het nieuwe zorgakkoord van de Generalistische Basis GGZ.
De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft voor de Generalistische Basis GGZ wettelijke tarieven vastgesteld. De afspraken met de zorgverzekeraars bepalen het ingediende bedrag. Per sessie van een uur voor hulp bij een onverzekerd product (OVP) betaalt men € 90,-.

Verwijzing van huisarts

Volgens de regels van de zorgverzekering is een verwijzing nodig van de huisarts. De huisarts stuurt iemand door wanneer er een diagnose is van een psychische stoornis of een vermoeden daarvan. Als psycholoog heb ik bij alle zorgverzekeringen een contract waardoor de sessies worden vergoed. Maar eerst moet iedereen boven de 18 jaar zelf het eigen risico betalen. Kosten boven dit bedrag, komen dus voor rekening van de zorgverzekering.
Als er geen DSM-diagnose is en bij: relatieproblemen, werkproblemen en problemen door een lichamelijke ziekte, is er geen vergoeding. Als dit het geval blijkt te zijn, bespreek ik dit altijd binnen de eerste twee gesprekken en kan er gekozen worden om doorverwezen te worden of de begeleiding zelf te betalen.

In deze praktijk gelden de volgende bedragen:

Telefonische aanmelding: gratis
Gesprekken/behandeling per uur: € 90,-
Relatietherapie -anderhalf uur- : € 135,-
Afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden in rekening gebracht en kunnen niet worden vergoed door de zorgverzekeraar.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren